Snelle kipwraps

Het is nog steeds warm in Nederland en ik doe mijn uiterste best om zo min mogelijk boven het fornuis te hangen. Ik trok mijn koelkast open en vond nog wat sla, tomaat, kipstukjes en wraps. Daar moet toch wat van te maken zijn dacht ik.

Recept snelle kipwraps

Ingrediënten

  • Kipfilet, gesneden in blokjes
  • 1 krop ijsbergsla
  • Cherrytomaatjes
  • 1 komkommer
  • Crème fraîche
  • Geraspte kaas
  • 1 klein blikje mais
  • 1 klein blikje bruine bonen of kidneybonen
  • Komijn
  • Paprikapoeder
  • Tabasco
  • Wraps

Recept snelle kipwraps

  1. Bak de stukjes kip goudbruin en gaar.
  2. Voeg tijdens het bakken flink wat paprikapoeder toe.
  3. Voeg daarna komijn naar smaak toe. Zorg dat het niet overheerst.
  4. Druppel wat tabasco naar smaak over het mengsel heen.
  5. Verwarm op het laatst de uitgelekte mais en bonen mee.
  6. Als de kip gaar is, haal de pan van het vuur en laat het afkoelen.
  7. Smeer de wraps in met crème fraîche.
  8. Leg blaadjes sla op de crème fraîche laag.
  9. Leg een reepje van het kipmengsel in het midden van de wrap.
  10. Maak de vulling af door gesneden tomaten en geraspte komkommer toe te voegen.
  11. Strooi de geraspte kaas er naar smaak overheen.
  12. Vouw de wraps dicht.

Laat je antwoord achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s